Rekruttering

Effektiv rekruttering

a‌f specialister, ledere og direktører. Vi har med succes løst rekrutteringer inden for de fleste brancher, men vores speciale er indenfor IT, Robotics, Produktion,Supply Chain,  og Vind-energi. 

Vores mange rekrutteringsmuligheder

Fuld forløb

Vi står for hele forløbet og al papirarbejde og administration.
person_pin

Anonym 

Vi har processer der understøtter rekrutteringer som er anonyme. 

Search

Vi bruger altid Search i vores rekrutteringer.

International 

Vi har afdelinger i Danmark, Tyskland og USA.

Finder

Vi finder mulige kandidater, og du klarer selv test og interviews. 

Netværk

Netværk og kandidat database er vigtige redskaber i vores arbejde.

Bestyrelser og Advisory Boards

V‌i har lavet en løsning, som er specielt målrettet til bestyrelser og advisory baords. I den forbindelse er HUCAPA blevet partner med BoardPlace, så vi nu kan sælge, implementere og servicere Board Place. 

bestyrelse og advisory board

Vi hjælper jer med at finde de helt rigtige medlemmer. Samtidig har vi forskellige andre løsninger, som alle har fokus på at effektivisere bestyrelsesarbejdet. 

kandidater

F‌or at kunne bemande vores kunders bestyrelse med de helt rigtige medlemmer, så er vi altid intersseret i at høre fra kandidater, med solid ledelses- og/eller bestyrelseserfaring. 

device

Rekruttering i USA

En af vores strategiske ydelser er at kunne gennemføre rekrutteringer for vores kunder i USA. Vi har derfor etableret kontorer i San Francisco samt i Chicago. Vores partnere på disse 2 kontorer er amerikanere, som har solid erfaring med at rekruttere i USA. Derved sikrer vi, at vores rekruttering sker helt efter amerikansk lovgivning og praksis. Samtidig har de et solidt netværk at kandidater til specialist- og ledende stillinger.
Partneren i San Francisco har sin baggrund i Startup og udviklingsmiljøet i området herunder Silicon Valley. Via vores setup hjælper vi samtidig amerikanske virksomheder med at etablere sig i Danmark samt at finde kvalificerede danske kandidater til de danske datterselskaber.


Tyskland, et stort og vigtigt marked for din virksomhed?

For rigtig mange danske virksomheder er det tyske marked utrolig vigtigt. Og er man ikke tilstede i dette marked, så kunne det gemme på uanede salgsmuligheder.

Men det er ikke uden udfordringer at sælge til det tyske marked. Man skal enten have tysk-talende medarbejdere eller ansætte tysk borgere. Man skal kende de forretningsmæssige forskelle mellem Danmark og Tyskland, samt mellem de forskellige tyske stater. 
Vi har den erfaring og med vores fysiske placering i Tyskland, så har vi mulighed for at kunne stå for jeres rekrutteringer i dette vigtige marked.