Kontakt os her

Vi hører meget gerne fra dig

Teamet bag HUCAPA

Vi er klar til at hjælpe din virksomhed uanset om opgaven er i Danmark, Tyskland eller USA.

Jan Mathorne, Managing Partner

Odense. Jan har en ledelsesmæssig baggrund fra produktion, supply chain og IT. Jan rekrutterer indenfor disse brancher samt til robot, drone og automationsvirksomheder.

Telefon: +45 4256 6672

Email: jm@hucapa.dk

Niels Immerkjær

Kolding. Niels har mange års erfaring indenfor Produktion og Logistik Desuden har Niels mange års erfaring med Renewable Energy og han løst mange opgaver i Tyskland.

Telefon: +45 4037 4744

Email: ni@hucapa.dk

Esther Zulu Veenhouwer

Odense. Esther har gennem flere år arbejdet både nationalt og internationalt med mange forskellige områder indenfor Salg- og markedsføring, hvorfra hun har en stor erfaring.

Telefon: +45 6574 7800

Email: ev@hucapa.dk

Kyle Varga, Associated Partner

København. Kyle kommer fra Californien og har en solid baggrund som omfatter konsulent-roller, virksomhedsjura og forsikringsbranchen. Desuden har stor erfaring omkring Start-ups.

Telefon: +45 2190 4383

Email: kv@hucapa.dk

Alexandria Brown, Associated Partner

San Francisco. Alexandria har stor erfaring med rekruttering i Silicon Valley miljøet i USA som bl.a. omfatter software development, salgs- og markedføring samt ledere og direktører.

Telefon: +1 480-586-4449

Email: ab@hucapa.com

Mary Brown, Associated Partner

Chicago. Mary har mange års erfaring som konsulent med Human Centered Design og rekruttering. Mary har rekrutteret til Logistics, Industrial Operations, Life-Science og IT.

Telefon:  +1 616-827-7474

Email: mb@hucapa.com

Morten Scheel, Associated Partner

Vejle. Morten har en solid baggrund fra den finansielle sektor, og har des uden beskæftiget sig med rådgivning til erhvervsvirksomheder, både via bank, leasingselskab og som konsulent.

Telefon: +45 3049 4585

Email: ms@hucapa.dk

Vores lokationer

i Danmark og USA