Vores Ydelser


Fast kontaktperson

Når du arbejder med HUCAPA får du en "single point of contact", som altid er den kan tage fat i uanset hvad det drejer sig om.

Fokus

Vi sætter en ære i at løse vores opgaver hurtigt, men også effektivt og med fokus på kvalitet. Hvis vi ikke kan løse din opgave på under disse konditioner, så siger vi hellere Nej til opgaven end at skuffe dig efterfølgende.

Fleksibilitet

Vi har indarbejdede metoder og processer, men vi presser ikke kunden ned i vores setup. Vi lytter til dine behov og finder en løsning, som opfylder dine ønsker på den bedste måde, uden at gå på kompromis med vores værdier.

Support

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever os som professionelle, effektive og erfarende samarbejdspartnere. Det er lige så vigtigt for os, at alle de kandidater, vi er i berøring med, får samme oplevelse af os. Det ligger os meget på sinde, at også de kandidater, som fik et afslag, føler at de var igennem en professionel og givende proces.

Diskretion

En meget stor andel af de rekrutteringer vi gennemfører har behov for at foregå diskret. Oftest kan det skyldes interne organisatoriske forhold hos vores kunder. Vi har derfor et gennemprøvet setup, der sikrer, at hele forløbet kan foregå fuld fortroligt.

Vi har også mange kandidater som sidder i uopsagte stillinger, og ikke ønsker at det kommer frem, at de kigger efter nye muligheder. Også i forhold til vores kandidater kan vi sikre dem fuld fortrolighed.