HUCAPA er blevet medlem af Dansk-Tysk Handelskammer. Medlemskabet er blevet til ud fra et ønske om at styrke rekrutteringen mellemvirksomheder og kandidater på tværs af den dansk tyske grænse.

Tyskland er en nær og meget stor dansk samhandelspartner, og vi ser en stigende efterspørgsel af rekrutteringer, der går på tværs af landegrænsen mellem de to lande. Da vi har god erfaring med disserekrutteringer, ser vi det som et naturligt skridt for os at fokusere yderligere på det tyske marked med vores løsninger.

Løsninger

Vi kan arbejde ud fra to løsningsmodeller. Vi kan på vegne af danske virksomheder finde og kontakte relevante kandidater i Tyskland. Disse kandidater kan både være danskere bosat i Tyskland eller tyske statsborgere. Selv om rekrutteringsprocessen tager sit udgangspunkt i Tyskland, så vil en dansk kunde opleve forløbet som en typisk dansk proces.

En anden løsning er at finde danske kandidater for tyske virksomheder. Med vores stærke udgangspunkt i rekruttering i Danmark, kan vi hjælpe tyske virksomheder med at finde medarbejdere, agenter eller forhandlere i Danmark.

I denne forbindelse er Dansk Tysk Handelskammer en vigtig organisation. Derigennem kan vi skabe bro mellem danske og danske tyske virksomheder, lige som vi kan indgå i sammenhænge, der er med til at bygge en forretningsmæssig bro mellem de 2 land.