Kandidat hos HUCAPA

Dette kunne være en kandidat, som er ved at gennemgå et caseoplæg. Noget vi ofte bruger.

Hvad vil det sige at være kandidat hos HUCAPA?

Når du er kandidat hos HUCAPA så er der en række forhold, du vil opleve. Dem vil vi prøve at give dig en kort gennemgang af her. Har du spørgsmål, du ikke finder svar på her, så er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Fortrolighed

Vi forstår fuldt ud, at du ikke ønsker, at din stilling kan bringes i fare. Derfor behandler vi altid vores kandidaters information med fuld fortrolighed.

Kommunikation

Vi sikrer, at du som ansøger har fuld kommunikation med os gennem hele forløbet. For alle kandidater vil det være i for af emails. Har du har været til samtale hos os, vil kommunikationen også ske via telefonen. Alle kandidater modtager en bekræftelse på deres ansøgning. De kandidater, som desværre ikke fik den opslåede stilling, vil ligeledes få et skriftligt afslag.

Tests

I næste alle vores rekrutteringer indgår der en test. Den kan indgå på mange måder. Vi har vores faste test, men kan via samarbejdspartnere lade kandidaterne gennemgå en lang række test. Om der er en eller flere tests i forløbet afhænger af kundens ønske.

Samtaler

Hvor mange samtaler der vil være i forløbet er meget individuelt. Dog vil der altid være minimum 2 samtaler. Specielt hvor der er flere stærke kandidater kan der være en del samtaler, før der træffes en endelig aftale med en kandidat.

Omkostninger

Som udgangspunkt betaler vi aldrig, for de omkostninger en kandidat vil have for at være en del af processen. Til gengæld så tilstræber vi altid, at afholde samtalerne så tæt på den kommende som muligt. Vi forsøger, når det er muligt, at holde kandidaternes omkostninger på et minimum.


Ledige stillinger

Da mange af vores ledige stillinger rekrutteres i fuld fortrolighed, så har vi besluttet ikke at annoncere åbne stillinger. I stedet opfordrer vi alle interesserede kandidater i at fremsende deres CV og jobønsker til os. Så matcher vi dem i forhold til de åbne stillinger vi har, og dem vi får ind fremadrettet.
Læs mere

Afsluttede Stillinger

Vi har gennemført en lang række rekruttering, som omfatter mange forskellige brancher om jobområder. Rekrutteringerne har primært været i Danmark, men vi har også løst opgaver i udlandet.

Læs mere