Kandidater

Adgang til kandidater med den rette baggrund, erfaring og indstilling er nøglen til succes i rekruttering.

Vi er altid på udkig efter kandidater, som matcher ind i vores fokusområder.

Kommer du med en baggrund fra IT, produktion, salg, økonomi eller logistik, og arbejder du i dag som specialist, leder eller direktør så hører vi rigtig gerne fra dig.

Du er meget velkommen til at sende os dit CV samt nogle ord om, hvad du søger, din geografiske aktionsradius og dine forventninger til din næste stilling.

Kaffemøder tager vi også meget gerne, men vi foretrækker at holde dem, når vi har et muligt match til din profil og det du søger. Derved kan vi bedre blive helt konkrete i vores diskussion.


Fuld fortrolighed

Vores kontakt

Ledige stillinger

Lige som vores kunder ofte efterspørger fortrolighed omkring deres rekrutteringer, så yder vi også altid en lignende fortrolighed om vores kandidater. For de fleste af de kandidater, som vi er i kontakt med, sidder i uopsagte stillinger, og ønsker ikke at deres arbejdsgiver erfarer, at de nu har planer om at finde nye udfordringer. Det er derfor helt naturligt for os at behandle din henvendelse og dine dokumenter med fuld fortrolighed.


Vi tilstræber at behandle alle vores kandidater på samme måde, som vi behandler vores kunder. I sagens natur vil der til hver rekruttering være en del kandidater, som ikke fik den stilling, som de havde drømt om eller håbet på. Alligevel ønsker vi, at også disse kandidater føler at de fik positiv værdi ud af at indgå i en proces hos HUCAPA.

Til vores glæde er der rigtig mange af vores kandidater, som holder kontakten med os efter de har været med i en eller flere af vores processer.

De fleste af de stillinger som vi besætter, bliver rekrutteret i dyb fortrolighed. Derfor er det ofte ikke muligt at finde stillingsopslaget på vores hjemmeside eller på diverse sociale medier.

Faktisk bygger vores rekruttering stort set udelukkende på Search - det vil sige at vi finder frem til de egnede kandidater og ikke omvendt.

Derfor er det meget vigtigt, at vi kan finde frem til dig. Det kan ske på en række forskellige måder:

Du sender os dit CV, så vi har adgang til dine data. Vi bruger altid vores kandidat database aktivt i vores søgninger.

Du bør også forbinde med os på LinkedIN. Du bør gøre det til både vores personlige profiler og vores virksomhedsprofiler.

Nogle af vores stillinger bliver annonceret på Twitter, så det vil også være en god ide at følge os der.Kontakt os eller send dit CV

Vi hører rigtig gerne fra dig. Måske er du netop den kandidat, som vi søger efter? Send os en hilsen sammen med dit CV og nogle ord om det, du søger, og så er vi begge allerede godt på vej.

Kontakt os