FAQ

Hvor er de ledige stillinger?

Vi har en sektion under menuen Kandidater, hvor du kan finde nogle af vores ledige stillinger. Men da vi udfører mange fortrolige rekrutteringer, så er listen slet ikke komplet. Derfor er det bedst at kontakte os sammen med et vedhæftet CV, så kan vi straks matche dig, mod de rekruttering vi har.

Hvordan søger jeg en stilling hos jer?

Du kan søge stillinger hos os på flere måder. Du kan søge via linket i stillingsannoncen. Du kan også søge via vores kontaktformular under menuen Kontakt. Her vedhæfter du samtidig dit CV. Du har også mulighed for at søge en stilling via vores email jm@hucapa.dk

Holder I CV-møder?

Ja det gør vi, i det omfang vi kan passe det ind i vores arbejdsfag, og hvis du har en baggrund, der matcher vores målgruppe. Målgruppen er specialister, ledere, direktører eller bestyrelsesmedlemmer fra brancher som IT, Produktion, Salg og Transport/Distribution.

Koster et CV møde penge?

Nej møder med os koster aldrig penge. Men vi beder om fleksibilitet til at passe mødet ind i en travl hverdag. Møderne afholdes som udgangspunkt altid på et af vores kontorer, med mindre at vi foreslår et alternativt mødested.

Uopfordrede CV'er

Du er altid meget velkommen til at sende os et uopfordret CV. Vi bruger altid vores kandidat database aktivt i vores rekrutteringer. Når du sender dit CV til os, så vil vi sikre at dit CV bliver placeret i vores database.